Samsun’da Aile Yaşam Merkezleri kursiyerlerinden sergi

Samsun’da Aile Yaşam Merkezleri kursiyerlerinden sergi

Samsun’da Aile Yaşam Merkezleri kursiyerlerinden sergi

Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Aile Yaşam Merkezlerinde düzenlenen kurslarda üretilen el işi ürünler için sergi açıldı.
SBB açtığı kurslarla kadınların sosyal yaşamını değiştirirken onların ekonomik anlamda kazanç sağlaması adına da çalışmalar yürütüyor. SBB Başkanı Mustafa Demir, kursların sonunda satış stantları kurma müjdesini verdiği serginin açılışı gerçekleştirildi. Seramik eşyalar, gümüş kazaziye takılar, el nakışları, örgü, bambu sepetler, bebekler, tablolar ve daha birçok ürün yer aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği stantlarla kursiyerler 1 yıllık emeklerinin karşılığını ekonomik olarak alma fırsatı yakaladı.
Aile Yaşam Merkezleri Birim Sorumlusu Canan Sevim, “Bu etkinlikler kursiyerlerimiz için çok önemli. Yıl boyunca birbirinden güzel ürünler üretmenin hazzını yaşıyorlar. Ama bunun ekonomik olarak da karşılığını almak istiyorlar. O yüzden bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Bu etkinliklerin artırılması için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Sergi, 5-6 Haziran tarihlerinde bir AVM’de saat 10.00-22.00 saatleri arasında açık olacak.


Güncel 5.07.2022 13:30:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

2

Hatay'da istinat duvarının çökmesi 6 araçta hasara yol açtı

3

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu:

4

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

5

Bodrum FK-Serikspor maçının ardından

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da konuştu:

8

Bakan Kacır, Kahramanmaraş'ta "SOGEP" projelerinin imza törenine katıldı

9

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor

10

Futbol: Trendyol Süper Lig