Sanat ve antika meraklıları Baaf Bodrum’da buluşuyor

Sanat ve antika meraklıları Baaf Bodrum’da buluşuyor

Sanat ve antika meraklıları Baaf Bodrum’da buluşuyor

Türk ve dünya turizminin gözde mekanı Bodrum, bu kez de antika meraklısı ve koleksiyonerler sanatseverlere ev sahipliği yapacak. Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuarı 28 Temmuz da ziyaretçileriyle buluşacak.
Sanatın iyileştirici gücü ile geçirdiğimiz kötü günlerin izlerinin silineceği Baaf Bodrum Fuarı, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.
Ülkemizin tanınmış usta ressamlarının ve antikacılarının katılacağı Baaf Bodrum; Sanatsever ve Antika meraklılarını ağırlamaya hazırlanıyor.
Baaf Bodrum Fuarında 500’ün üzerinde sanatçının eserleri yaklaşık 4 bin m2’lik alanında sergilenecek. 15 binden fazla sanatseverin beklendiği fuar ile dünyanın en önemli sanat fuarlarından birinin de temelleri atılmış olacak. Sanatseverler ve koleksiyonerler fuarda, katılımcı kurumların özenle oluşturduğu seçki bağlamında, sanatsal üretim (resim, heykel, baskı, fotoğraf vb) ve antika objelerin yanı sıra yetkin yapıtlardan oluşan koleksiyon seçkileriyle buluşma, sanatsal malzeme ve yayınlara ilişkin faaliyet gösteren saygın birimlerle bir araya gelebilme, farklı başlıkları içeren bir dizi akademik etkinliklerle (konferans/sunum, panel, söyleşi vb) kucaklaşma, şansı bulabilecek.
Dünyanın en önemli turizm mekanlarından biri olan, Bodrum’da dünyanın önde gelen koleksiyoner, sanatçı ve sanatseverlerin buluşacağı Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuarı Türk turizmine de çok önemli katkılar sağlayacak.
18.00- 24.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan fuarda ziyaretçiler gündüz tatilin keyfini çıkartırken, akşamları da sanat eswrleriyle buluşma fırsatı yakalayacak.
“Vakt-i Fener” ilk defa sanatseverler ile buluşuyor
Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği “Vakt-i Fener” ilk defa Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuarı’nda sanatseverler ile buluşacak. Fenerbahçe’nin bir asrı aşan tarihinden önemli kesitleri tek bir eserde birleştiren Vakt-i Fener Burak Karavit imzası taşıyor.
27 Temmuz günü saat 19.00’da açılış seremonisi ile başlayacak, Önizleme ve Kerem Görsev mini Konseri ile devam edecek Baaf Bodrum Fuarı, 01 Ağustos 2021 Pazar akşamına kadar açık olacak.


Güncel 26.07.2021 11:58:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

3

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

4

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor

5

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu

6

Mersin'de kuyumcuyu soyan zanlı tabancayla havaya ateş ederek kaçtı

7

Türkiye'de her 10 tüketiciden 8'i daha akıllı ve enerji verimli cihazlar istiyor

8

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 30 şüpheli yakalandı

9

Bozyazı ilçesinde dolu etkili oldu

10

Obilet kayak tatili için öne çıkan rotaları paylaştı