Sanatçı Uğur Işılak Bozyazı’da konser verdi

Sanatçı Uğur Işılak Bozyazı’da konser verdi

Sanatçı Uğur Işılak Bozyazı’da konser verdi

Sanatçı Uğur Işılak, Mersin’in Bozyazı ilçesinde konser verdi.
AK Parti Bozyazı İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen ve Sahil Yaşam Parkında düzenlenen konsere, sanatçının sevenleri yoğun ilgi gösterdi. Konser öncesi bir konuşma yapan AK Parti Bozyazı İlçe Başkanı Seçkin Taş, konsere gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür etti. Taş, “Bizim Bozyazı diye bir sevdamız var, Mersin diye bir sevdamız var. Bizim Türkiye diye bir sevdamız var. Biz sevdalı olduğumuz sizlere hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duyduk” dedi.
Cumhur ittifakı olarak millete hizmet etmeye devam edeceklerini kaydeden Taş, "Cumhur İttifakı olarak sizlerle beraber yürümekten, sırtımızı size dayamaktan hiçbir zaman pişman olmadık. Biz sadece sırtımızı milletimize dayarız. Dağdaki teröriste sırt dayamayız. Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Hoş geldiniz, şeref verdiniz” diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından sahne alan Sanatçı Uğur Işılak, Sahil Yaşam Parkını dolduranlara unutamayacakları bir gece yaşattı. Birbirinden güzel eserlerini seslendiren sanatçıya izleyiciler de zaman zaman eşlik ederek keyifli bir gece yaşadı.
Vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşen programın sonunda İlçe Başkanı Seçkin Taş ve MHP Bozyazı İlçe Başkanı Mustafa Kayfeci tarafından sanatçı Uğur Işılak’a çiçek takdim edildi.


Güncel 11.06.2022 14:28:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

2

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı

4

GÜNCELLEME - Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı yakalandı

5

Antalya'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

6

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor

7

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

8

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

9

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

10

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor