Sanayi Odaları Konsey toplantısı yapıldı

Sanayi Odaları Konsey toplantısı yapıldı

Sanayi Odaları Konsey toplantısı yapıldı

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş ve ESO Başkan Yardımcısı Sinan Özeçoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu liderliğinde yapılan TOBB Sanayi Odaları Konsey Toplantısına katıldı.
Çevrimiçi olarak gerçekleşen toplantıda ESO Başkanı Kesikbaş, Eskişehirli sanayicilerin taleplerini TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na iletti. Kesikbaş, “Üyelerimiz ile yapılan görüşmeler ve anketler sonucu değerlendirilen talepleri yetkili mercilere aktarmak için çaba sarf etmekteyiz. Bu amaçla TOBB Sanayi Odaları Konsey Toplantısı’nda birçok konuyu dile getirerek üyelerimizin sesi olmaya, taleplerimizi iletmeye devam ediyoruz” dedi.
Online yapılan toplantıda, reel sektörün yaşadığı bölgesel ve genel sorunlar ile Covid-19 sürecinin sanayideki yansımaları değerlendirildi.


Güncel 4.09.2020 11:52:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor