Şanlıurfa’da gönül çorbası 2’nci adresinde

Şanlıurfa’da gönül çorbası 2’nci adresinde

Şanlıurfa’da gönül çorbası 2’nci adresinde

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, sosyal medya üzerinden gelen taleplere yanıtsız kalmayarak, belediye tarafından ikram edilen gönül çorbasını, Harran Üniversitesi Hastanesine de taşıdı.
Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, hafta içi her sabah 18 Mart Çanakkale Caddesinde vatandaşlara gönül çorbası ikramında bulunuyor. Vatandaşların büyük beğenisini toplayan hizmetle ilgili sosyal medya üzerinden Harran Üniversitesi Hastanesinde de çorba ikramında bulunulması talebi üzerine ilçe belediye başkanı Mehmet Canpolat harekete geçti. Gelen talepleri cevapsız bırakmayan Canpolat’ın direktifleri doğrultusunda gönül çorbası, hastane bahçesinde de faaliyete sunuldu. Gönül çorbasından faydalanan sağlık çalışanları ve hasta yakınları, kendileri için sunulan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Haliliye Belediyesine teşekkür etti.
Öte yandan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünde yapılan açıklamada; hafta içi her gün 07.30- 08.30 saatleri arasında hastane bahçesinde çorba ikramında bulunulacağı ifade edildi.


Güncel 8.12.2020 10:49:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Türk sanat müziği konseri verildi

2

Antalya'da düzenlenen "9. Geleneksel Şehit Aileleri Buluşması" sona erdi

3

Antalya'da böbrek hastalarına evde diyaliz tedavisi uygulanıyor

4

Cezaevine girmesine neden olan uyuşturucu bağımlılığından Yeşilay sayesinde kurtuldu

5

Tek elle telefon kullanımı el ve bilek sorunlarına davetiye çıkarıyor

6

Obezite görme bozukluklarına da neden olabiliyor

7

Akdeniz Belediyesinden lise öğrencilerine kaynak kitap desteği

8

Honor Magic8 Lite Türkiye'de satışa çıkarılacak

9

Kahramanmaraş'ta polislerce izinsiz gösteriye müdahale tatbikatı yapıldı

10

Adana'da barda çıkan kavgada işletmenin ortağı silahla vurularak öldürüldü