Şanlıurfa’da iki kişinin öldüğü kazada bir tutuklama

Şanlıurfa’da iki kişinin öldüğü kazada bir tutuklama

Şanlıurfa’da iki kişinin öldüğü kazada bir tutuklama

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde iki kuzenin öldüğü trafik kazasında kusurlu olduğu gerekçesiyle yaralı olarak hastaneden kaçan sürücü bir yıl sonra yakalandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, 14 Ekim 2021 tarihinde Şanlıurfa - Akçakale karayolunun 38’inci kilometresinde yaşandı. Abdullah A. idaresindeki 63 NA 868 plakalı otomobil, Halil S. yönetimindeki 06 RFP 63 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Abdullah A., Halil Sağ, Şevval S. ve Halil Sağ yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan Halil Sağ ile aynı ismi taşıyan kuzeni kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sürücü tutuklandı
Hayatını kaybeden iki kuzenin ölümünde kusurlu olduğu iddiasıyla hafif yaralı olarak hastaneye kaldırılan Abdullah A. tedavisi sonrası kaçtı. Yaklaşık bir yıldır aranan zanlı, uygulama noktasında yakalandı. Zanlı, işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.


Yurt Dünya 25.09.2022 14:07:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

2

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

3

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

4

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

5

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

6

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

7

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

8

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

9

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

10

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı