Şanlıurfa’da İsrail’in Mescid-i Aksa’ya saldırıları protesto edildi

Şanlıurfa’da İsrail’in Mescid-i Aksa’ya saldırıları protesto edildi

Şanlıurfa’da İsrail’in Mescid-i Aksa’ya saldırıları protesto edildi

Şanlıurfa’da Balıklıgöl platosu içerisinde toplanan vatandaşlar İsrail’in Mescid-i Aksaya saldırmasını protesto etti.
İsrail’in Doğu Kudüs’teki Filistinlilere ve Mescid-i Aksa’ya saldırıları Şanlıurfa’da tarihi Balıklıgöl platosu içerisinde protesto edildi.
Göstericiler sık sık "Canımız, kanımız sana feda olsun Kudüs’e" ve "Kınamak yetmez ordular Kudüs’e" gibi sloganlar attı.
Açıklamada, “Mescid-i Aksa’dan yükselen yardım çığlıkları yine karşılık bulmadı. Ümmet Ramazan’ın son günlerini yaşadığı bu günlerdeKudüs için Mescid-i Aksa için gözyaşı döktü. İsrail denen bu işgalci varlık 1948’den bu yana katliam yapmayı kendine adet edinmiştir. Onlar Filistin topraklarında olduğu sürece bu katliamlar devam edecektir. Dolayısıyla 75 yıldır devam eden bu işgal bugüne kadar kınama açıklamaları ile son bulmadı bundan sonrada son bulmayacaktır” ifadeleri kullanıldı.
Toplanan grup açıklamanın ardından sloganlar atarak dağıldı.


Güncel 11.05.2021 02:14:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

2

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

3

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

4

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

5

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

6

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

7

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

8

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

9

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

10

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı