Sanofi'de üst düzey atama

Sanofi

Sanofi'de üst düzey atama

İSTANBUL - Sanofi Türkiye, İran & Levant Bölgesi İnsan ve Kültür Direktörü Raziye Baysal oldu.

Şirket açıklamasına göre, küresel sağlık şirketi Sanofi'de üst düzey bir atama gerçekleşti. Raziye Baysal, Sanofi Türkiye, İran & Levant Bölgesi İnsan ve Kültür Direktörü olarak atandı.

Raziye Baysal, eğitim hayatını Hollanda'da tamamladıktan sonra kariyerine 2007 yılında insan kaynakları danışmanı olarak başladı. Hollanda'da farklı şirketlerde görevler üstlenen Baysal, 2011 yılında Türkiye'ye gelerek Bayer'de İK İş Ortaklığı ve Ülke Yetenek Yönetimi görevlerini üstlendi. Ardından 2019 yılında Nestle bünyesinde İK iş ortağı olarak görev aldı.

2021 yılında Tüketici Sağlığı İş Birimi'nden sorumlu İK İş Ortağı Müdürü olarak Sanofi'ye katılan Baysal, 2022'de Sanofi Türkiye, İran & Levant Bölgesi Aşılar ve Genel Tedaviler İş Birimlerinden Sorumlu İnsan ve Kültür İş Ortağı olarak görevine devam etti. Görevine ek olarak, Sanofi Türkiye'nin çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık (DE&I) stratejisine ve bu alandaki çalışmalarına liderlik eden Baysal, Temmuz 2023 itibarıyla da Sanofi Türkiye, İran & Levant Bölgesi İnsan ve Kültür Direktörü oldu.

Baysal, yeni görevinde Sanofi'nin Türkiye, İran ve Levant bölgelerindeki insan ve kültür alanındaki çalışmalarından sorumlu olacak.



Ekonomi 11.07.2023 16:32:10 0
Anahtar Kelimeler: sanofi'de üst düzey atama

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı