Sapanca Gölü’nde kürekler şampiyonluk için çekiliyor

Sapanca Gölü’nde kürekler şampiyonluk için çekiliyor

Sapanca Gölü’nde kürekler şampiyonluk için çekiliyor

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Sakarya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Kupası yarışları başladı. 2 bin metre mesafede gerçekleştirilen yarışlarda 15 kulüpten toplamda 100’e yakın lisanslı sporcu şampiyonluk için kürek çekmeye başladı.
Ev sahipliği yaptığı organizasyonlara bir yenisini daha ekleyen Sakarya, kürek heyecanı için de tüm hazırlıkları yaptı. Sapanca Gölü’ndeki Kırkpınar parkurunda 2 bin metre mesafede gerçekleştirilen yarışlarda, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da aralarında bulunduğu kulüplerden toplamda 100’e yakın lisanslı sporcu şampiyonluk için kürek çekmeye başladı. Bugün parkurda eleme yarışları gerçekleştirilirken, 24 Mart Perşembe günü U23 finalleri, 25 Mart Cuma günü ise büyük erkek-kadınların final yarışları yapılacak. Kupa yarışları 26-27 Mart’ta ‘master erkek-kadınlar ve deniz küreği’ yarışlarıyla son bulacak. Tüm kategorilerde kazanan isimler ise yarışların tamamlanmasıyla belli olacak.


Spor 23.03.2022 16:59:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

ALKÜ'den Akseki MYO'ya Togg desteği

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

4

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

5

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

9

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu