Sarıgöl’de trafik denetimleri arttı

Sarıgöl’de trafik denetimleri arttı

Sarıgöl’de trafik denetimleri arttı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler artarak devam ediyor.
Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, vatandaşların mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla başlattığı sıkı denetimlere devam ediyor. Sarıgöl ilçesinde yapılan denetlemeler sonunda toplam 795 araç ve sürücüsü kontrol edildi. Araç sürücüleri farklı konularda bilgilendirildi.
Taksi şoförlerinin uyması gereken kurallar ile ilgili olarak da bilgilendirme ve broşür dağıtımı yapıldı. Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği görevlilerince ayrıca Dört Eylül İlkokulunda ’Trafik ve yaya kuralları’ konulu eğitim ve seminer verildi.
Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ilçenin huzur ve güveni için denetimlerin aralıksız devam edeceğini ifade etti.


Yurt Dünya 2.11.2021 12:23:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

2

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

3

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

4

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

5

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

6

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

7

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

8

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

9

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

10

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı