Şarkıcı Aydilge, Antalya Kültür Yolu Festivali'nde konser verdi

Şarkıcı Aydilge, Antalya Kültür Yolu Festivali

Şarkıcı Aydilge, Antalya Kültür Yolu Festivali'nde konser verdi

ANTALYA - Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Antalya Kültür Yolu Festivali kapsamında şarkıcı Aydilge konser verdi.

Festivalin basın ofisinden yapılan açıklamaya göre, Konyaaltı Beach Park'ta hayranlarıyla buluşan Aydilge, "Kiralık Aşk", "Yangın Var" ve "Hayat Şaşırtır"ın da aralarında bulunduğu eserlerini seslendirdi.

Sanatçının, eşi Utku Barış Andaç için yazdığı "Sade Şarkı"yı söylediği sırada sahnedeki dev ekrana düğün görüntüleri yansıtıldı. Andaç da kemanıyla Aydilge'ye eşlik etti.

Konser boyunca hayranlarının ilgisiyle karşılaşan Aydilge, "Antalya bir başka gerçekten. Çok seviyorum. Bütün o güzel enerji, güzel hisler size de yansıyor. O yüzden sizleri de çok seviyorum." ifadelerini kullandı.



Eğitim 5.11.2025 12:54:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Bozyazı'da huzur ve güven uygulaması yapıldı

2

Adana'da kamyonete ve iş yerinin duvarına çarpan otomobildeki çocuk öldü

3

Osmaniye'de 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

4

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı

5

Osmaniye’de 3 Araç Birbirine Girdi: 2 Ölü, 7 Yaralı

6

Yapı Kredi FRWRD Global 25 Demo Day etkinliği yapıldı

7

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

8

IAEE MECA 2025 Konferansı'nda enerji dönüşümü politikaları masaya yatırıldı

9

Bozyazı'da evde çıkan yangın söndürüldü

10

Mersin'de komşusu ve oğlu ile büfeciyi tabancayla öldüren zanlı tutuklandı