Saruhanlı Belediyesi ihtiyaç sahipleri için buğday hasadı yaptı

Saruhanlı Belediyesi ihtiyaç sahipleri için buğday hasadı yaptı

Saruhanlı Belediyesi ihtiyaç sahipleri için buğday hasadı yaptı

Saruhanlı Belediyesinin 25 dekarlık arazisine ekilen buğday biçerdöver ile hasat edildi. Buğdaylar önceki yıllarda olduğu gibi un yapılıp ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacak.
Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, CHP İlçe Başkanı Hasan Levent, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal ve Çiftçi Malları Koruma Başkanı Adem Güler ile birlikte buğday hasadının yapıldığı araziyi ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve bir süre biçerdöveri kullandı.
Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada, hasat edilen buğdayların, geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilçedeki bir değirmende una dönüştürülüp, 25’er kilogramlık çuvallar halinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacağını belirtti.
Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmetlerini sürdürdüklerini ifade eden Başkan Bilgin, ilçede devam eden hububat hasadının bereketli olmasını diledi.


Güncel 25.06.2021 15:23:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

2

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

3

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

4

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

5

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

6

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

7

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

8

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

9

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı

10

Okul sporları Kick boks müsabakaları yoğun katılım