Saruhanlı Belediyesinin ‘Süt kuzusu’ projesi başlıyor

Saruhanlı Belediyesinin ‘Süt kuzusu’ projesi başlıyor

Saruhanlı Belediyesinin ‘Süt kuzusu’ projesi başlıyor

Saruhanlı Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Süt kuzusu’ projesi kapsamında ilçedeki 2 ile 5 yaş aralığındaki çocuklara dağıtılacak sütlerin alımı için Belediye ile Sınırlı Sorumlu Manisa Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği (Köy Koop. Manisa Birliği) arasında mal alım sözleşmesi imzalandı.
Saruhanlı Belediyesinde düzenlenen protokol imza töreninde, Belediye Başkanı Zeki Bilgin ile Köy Koop. Manisa Birliği Başkanı Mehmet Kavas, sözleşmeye ilişkin hazırlanan evrakları imzaladı.
Başkan Bilgin, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, sağlıklı bir nesil yetiştirmek için yeni bir projeyi daha hayata geçirdiklerini ifade ederek, ilçedeki 2 ile 5 yaş aralığındaki çocuklara haftada 1 kilogram olmak üzere ayda 4 kilogram süt dağıtacaklarını söyledi.
Projenin hayırlı olmasını dileyen Başkan Bilgin, sosyal belediyecilik faaliyetlerine bir yenisini daha eklediklerini ifade ederek, "Çocuklarımıza süt dağıtımına 10 Ağustos tarihinde başlayacağız. Projemizden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız, ikametgah adresler ve çocuklarının kimlik fotokopileri ile Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze başvurabilir. Hayırlı olsun." dedi.
Köy Koop. Manisa Birliği Başkanı Mehmet Kavas ise projenin hayırlı olmasını temenni ederek, Başkan Bilgin’e çalışmalarında başarılar diledi.


Güncel 12.07.2021 10:56:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi