Saruhanlı’da atıl durumdaki çarşı yenilenerek hayat buldu

Saruhanlı’da atıl durumdaki çarşı yenilenerek hayat buldu

Saruhanlı’da atıl durumdaki çarşı yenilenerek hayat buldu

Saruhanlı Belediyesi, Saruhan Mahallesinde yıllardır atıl halde bulunan ilçenin simge noktalarından havuzlu çarşıyı yenileyerek, vatandaşların hizmetine sundu.
Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in talimatı üzerine bölgede çalışma başlatan Fen İşler Müdürlüğü, bu alanda modern bir peyzaj uyguladı. Bu kapsamda bölgenin zemin kaplama taşları değiştirildi. Modern bir görünüme sahip süs havuzu kuruldu. Alana oturma bankları yerleştirildi. Belediye Başkanı Zeki Bilgin, yeniden eski ihtişamına kavuşturdukları havuzlu çarşının Saruhanlı için hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi:"Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin kalkınması, halkımızın huzur ve refahı için elimizden geleninin fazlasını yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Saruhanlımızı ve 50 mahallemizi adeta bir şantiyeye dönüştürdük. Hizmetlerimizin ulaşmadığı tek bir sokak dahi kalmadı. İlçemizde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle Saruhanlımızı hak ettiği güzelliklerle buluşturmaya gayret ettik. Önümüzdeki 3 yıl boyunca aynı inançla sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz"


Güncel 2.04.2021 12:20:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı