Satışa hazırlanan uyuşturucu, çorabın içinden çıktı

Satışa hazırlanan uyuşturucu, çorabın içinden çıktı

Satışa hazırlanan uyuşturucu, çorabın içinden çıktı

Amasya’nın Merzifon ilçesinde uyuşturucu ticareti zanlısının satmak için çorabın içine sakladığı uyuşturucu, narkotik ekiplerine takıldı.
Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ’uyuşturucu ticareti yaptığı’ öne sürülen bir şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, M.S.S.’nin (37) içinde bulunduğu aracı ilçe merkezinde durdurdu. Araçta ve araç içerisinde bulunan şahsın üzerinde ve eşyalarında arama yapıldı. Satışa hazırlanan 80,34 gram metamfetamin, sırt çantasındaki çorabın içerisinde ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan hakim karşısına çıkarılan M.S.S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Yurt Dünya 16.03.2021 16:52:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Mevlana Celaleddin-i Rumi vefatının 752. yılında Kepez'de anıldı

2

Kahramanmaraş'ta "81 İlde 81 Orman" projesi kapsamında 30 bin fidan toprakla buluştu

3

Burdur'da fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri yapıldı

4

Türkiye Katılım Sigorta'dan TARSİM'e ziyaret

5

Belen'de Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

6

Biruni Teknopark Tech Export Türkiye Summit 2025'te ödül aldı

7

Sumbas ilçesinde çiftçilere 10 bin zeytin fidanı dağıtıldı

8

Kozan'da hastane önünde bekleyenlere çorba ikram edildi

9

Toptalent'tan Mitsubishi Electric Türkiye yöneticisine insan kaynakları ödülü

10

Migros üçüncü kez "Global A Liderleri" listesinde