SCÜ’de Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi

SCÜ’de Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi

SCÜ’de Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nun açılışı sonrasında Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.
SCÜ’ de 2021-2022 eğitim-öğretim bahar yarıyılının başlamasıyla birlikte akademik kurul toplantılarından ilki Turizm Fakültesinde gerçekleştirildi. Akademik kurul toplantısına Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Koç, fakülte yönetimi ve akademisyenler katıldı. Toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken toplantının açılış konuşmasını Rektör Yıldız gerçekleştirdi. Rektör Yıldız’ın konuşmasının ardından Turizm Fakültesi Dekanı Koç fakültenin çalışmaları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

“Mecburi dersler dışında eğitim yüz yüze olacak”
Rektör Yıldız konferans salonunun hayırlı olmasını temenni ederken, “Mecburi dersler dışında eğitim yüz yüze olacak. Turizm Fakültesinde 6+2 eğitim modeli başarılı bir şekilde devam ediyor. Fakültemizin yaptığı çalışmalarla Üniversitemizin tanınırlığı artıyor. Öğrencilerimizi iyi yetiştirmememiz gerekiyor. Eğitimde devamlılık esastır. Kendi öğrencilerimizi yetiştirip geleceğe hazırlamamız önemli. Yüksek lisans ve doktora programları sayesinde de fakültemizin daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.


Güncel 23.02.2022 14:33:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Garanti BBVA, Antalya-Alanya Otoyolu finansmanında sürdürülebilirlik koordinatörü oldu

2

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

3

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

4

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü

5

Anamur'da "Etkili İletişim Becerileri" söyleşisi düzenlendi

6

Kaleci İsmail Çipe'nin babasının cenazesi Hatay'da defnedildi

7

İstanbul Atlas Üniversitesi Uluslararası Danışma Kurulu Üyeliğine yeni isim

8

Mersin'de ilkokul öğrencileri tarihi mekanların hem maketini hem resmini yaptı

9

DeFacto'dan Layering Koleksiyonu ile kişiselleştirilmiş parfüm deneyimi

10

Adana'da "Okulum Renklensin" projesinin protokolü imzalandı