Seçer, Akdeniz ilçesinde esnafla bir araya geldi

Seçer, Akdeniz ilçesinde esnafla bir araya geldi

Seçer, Akdeniz ilçesinde esnafla bir araya geldi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, merkez Akdeniz ilçesi Çakmak Caddesi ve Beşyol mevkiinde dükkanları bulunan esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.
Esnafa, “Hayırlı işler” dileğinde bulunan Başkan Seçer, ziyaret boyunca talepleri dinleyip, notlar aldırdı. Başkan Seçer, ayrıca Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında da vatandaşları bilgilendirdi. Her yaştan Mersinli ile sohbet eden Başkan Seçer’i gören vatandaşlar balkonlardan selam verip el salladı. Seçer, ziyaret sırasında vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaştı, cadde boyunca karşılaştığı vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, esnafa ve vatandaşlara bilgilendirici broşür, şapka ve pazar çantası dağıtımı yaptı. Esnaf ziyaretinin ardından Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından sahile kazandırılan kafelerden biri olan ‘Tarsusi Kafe’ye giderek vatandaşlarla selamlaştı, sohbet etti.


Güncel 15.11.2020 12:56:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye kozmetikte en fazla ıslak mendil ve sabun ihraç ediyor

2

Mali müşavir kurduğu tesiste topraksız safran üretimi yapıyor

3

Kanserle mücadele sürecinde başladığı glütensiz gıda üretimini kafeyle mesleğe dönüştürdü

4

Ukraynalı doktor, savaş yanıklarının tedavisinin zorluklarını anlattı

5

Mersin'de kaçak kazı yapan 3 zanlı yakalandı

6

Mersin merkezli fuhuş operasyonunda yakalanan 3 zanlı tutuklandı

7

Adana'da iki evden ziynet eşyası çalan zanlı tutuklandı

8

Vali Yılmaz’dan Hayriye Türk’e duygulandıran çiçek jesti

9

Hatay'da devrilen tırda çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti

10

Adana'da seyir halindeki tankerde başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü