Şehidine 6 yıl sonra kavuştu

Şehidine 6 yıl sonra kavuştu

Şehidine 6 yıl sonra kavuştu

Hakkâri’deki terör saldırısında şehit olan Muhammed Arı’nın Afyonkarahisar’daki annesi Havva Arı hayatını kaybetti. Havva arı oğlunun cenaze töreninde, “Beni de gömün Muhammed’im yanına” demişti. Anne Arı 6 yıl sonra oğlunun yanına gömülecek.
Hakkâri’de PKK terör örgütü tarafından 2016 Mayıs ayında gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Afyonkarahisarlı Piyade Uzman Çavuş Muammer Arı’nın Bayat ilçesinde ikamet eden annesi Havva Arı hayatını kaybetti.
Şehit Muhammed Arı’nın cenaze töreninde Anne Havva Arı, “Muhammed’im kuzum, çatık kaşlı Muhammed’im, vallahi dayanamam Muhammed’im. Beni de gömün Muhammed’im yanına beni de gömün. Ben gireyim oraya kurban olurum sana” diyerek ağıtlar yakmıştı.
Şehit annesi Havva Arı’nın cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Bayat ilçesi Çarşı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından oğlunun mezarının yanında toprağa verilecek.


Güncel 29.09.2022 11:42:42 0
Anahtar Kelimeler: şehidine 6 yıl sonra kavuştu

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı