Şehit Astsubay Hakan Karataş anısına kütüphane açıldı

Şehit Astsubay Hakan Karataş anısına kütüphane açıldı

Şehit Astsubay Hakan Karataş anısına kütüphane açıldı

Hatay’ın Erzin ilçesinde Gökdere Şehit Astsubay Hakan Karataş İlkokulu’nda, şehidin adına kütüphane oluşturularak açılışı gerçekleştirildi.
İlköğretim Haftası dolayısıyla Atatürk Parkında düzenlenen törenin ardından Gökdere Şehit Astsubay Hakan Karataş İlkokulu’nda tören düzenlendi. Okul bahçesindeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı.
Kur’an tilavetinin ardından Şehit Astsubay Hakan Karataş’ın eşi Gülşah Karataş yaptığı konuşmada, “Bugün burada şehit eşim Hakan Karataş adına kütüphanenin açılışı için bulunmaktayız. Eşim Hakan Karataş son derece Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk hayranı, vatanına ve bayrağına aşık, ailesi için her türlü fedakarlığı yapan bir askerdi. Onunla her zaman gurur duymaktayım. Kısmet böyleymiş yapacak bir şey yok” ifadesini kullandı.
Okulun 4. sınıf öğrencileri, birinci sınıf öğrencilerine "hoş geldin" diyerek çiçek verdi. Öğrencilerin okudukları şiirlerin ardından kütüphanenin açılışı gerçekleşti.
Kütüphanede Şehit Astsubay Hakan Karataş’ın giysileri, kullandığı malzemeler ile şahsi eşyaları da yer aldı.


Güncel 15.09.2021 09:46:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinlikleri sürüyor

2

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

3

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

4

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

5

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

6

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

7

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

8

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

9

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

10

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor