Şehit astsubayın cenazesi memleketi Ordu’ya getirildi

Şehit astsubayın cenazesi memleketi Ordu’ya getirildi

Şehit astsubayın cenazesi memleketi Ordu’ya getirildi

Suriye’deki Fırat Kalkanı bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Ordulu İstihkam Astsubay Çavuş Fatih Güney’in cenazesi memleketi Ordu’ya getirildi.
Suriye’de Fırat Kalkanı bölgesinde teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit olan 2 askerden biri olan Ordulu İstihkam Astsubay Çavuş Fatih Güney’in cenazesi, Gaziantep Havalimanı’ndan Ordu-Giresun Havalimanı’na getirildi. Saat 11.40’ta askeri uçakla havalimanına inen şehidin cenazesi, Ordu Valisi Tuncay Sonel, AK Parti Ordu Milletvekilleri Şenel Yediyıldız ve Metin Gündoğdu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ve askeri erkan tarafından karşılandı. Hidayet ve Emriye çiftinin 4 çocuğundan biri olan 26 yaşındaki şehit Güney’in bekar olduğu, Nurgül, Onur ve Aynur isminde kardeşlerinin bulunduğu öğrenildi. Erzincan’da Polis Özel Harekatı’nda görevli olan Aynur Güney, ağabeyini üniforması ile karşılamaya gelerek, ailesini teselli etti.
Şehidin naaşı, Akkuş ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi’nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.


Yurt Dünya 25.07.2021 12:40:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

2

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

3

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

4

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (1)

5

Belen ilçesinde sis etkili oldu

6

Antakya ilçesinde inşaat şantiyesindeki çukura düşen işçi yaralandı

7

Hatay'da devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı

8

Antalya-Isparta yolunda heyelan meydana geldi

9

Yeşilay, Isparta'da geçen yıl 27 bin kişiye ulaştı

10

GÜNCELLEME 2 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı