Şehit Gaffar Okkan mezarı başında anılacak

Şehit Gaffar Okkan mezarı başında anılacak

Şehit Gaffar Okkan mezarı başında anılacak

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, vefatının 21’nci yılında mezarı başında düzenlenecek olan anma töreni ile anılacak.
Diyarbakır Emniyet Müdürü iken 2001 yılında uğradığı hain saldırı sonucu 5 polis memuruyla birlikte şehit edilen Ali Gaffar Okkan, Hendek Kaymakamlığı öncülüğünde organize edilen program kapsamında İl-İlçe Protokolünün katılımıyla 24 Ocak Pazartesi günü saat 11.30’da Hendek’te mezarı başında dualarla anılacak.
Ayrıca her yıl olduğu gibi Diyarbakır’dan gelecek sporcular ve heyet Okkan’ın mezarına Diyarbakır’dan getirecekleri topraklardan serpip, karanfil bırakacak. Mezarlıktaki törenin ardından İl-İlçe protokolünün de katılımıyla Tepecik’te bulunan Şehidin adının verildiği A.Gaffar Okkan Camiinde tüm aziz şehitler adına Mevlid-i Şerif okunacak. Ardından aş evinde yemek ikramı olacak.


Güncel 23.01.2022 14:56:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

3

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

4

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

5

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

6

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

7

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

8

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

9

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi