Şehit mezarlarına jandarma eli değdi

Şehit mezarlarına jandarma eli değdi

Şehit mezarlarına jandarma eli değdi

Malatya İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce’nin talimatıyla Ramazan Bayramı öncesi il genelinde bulunan bütün şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapılarak eskiyen bayraklar yenileriyle değiştirildi.
Jandarmalar, il genelinde bulunan bütün şehit mezarlarına giderek mezarların çevre düzeni ile temizliğini yaptı. Mezar etrafları yabancı otlardan temizlendi. Daha sonra ise eskiyen Türk :ayrakları yenileriyle değiştirdi.
Tüm şehit mezarları ziyaret edilerek, gerekli bakım ve çevre düzeni çalışması yapan jandarmalara, şehit yakınları, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara teşekkür etti.


Güncel 22.05.2020 10:41:40 0
Anahtar Kelimeler: şehit mezarlarına jandarma eli değdi

İlginizi Çekebilir

1

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

2

Osmaniye Asri Mezarlık’ta Korkunç İnfaz: 2 Ölü

3

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

4

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

5

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

6

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

7

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

8

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

9

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

10

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)