Şehit Uzman Çavuş Öztürk son yolculuğuna uğurladı

Şehit Uzman Çavuş Öztürk son yolculuğuna uğurladı

Şehit Uzman Çavuş Öztürk son yolculuğuna uğurladı

Şırnak’taki otobüs kazasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yunus Öztürk, memleketi Balıkesir’in Gönen ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.
Şırnak’ta düzenlenen törenin ardından askeri uçak ile Bandırma 6. Ana Jet Üssü’ne getirilen şehidin cenazesi, buradan Gönen Rüstem mahallesine baba ocağına götürülerek helallik alındı. Şehit Piyade Uzman Çavuş Yunus Öztürk, Çarşı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Gönen şehitliğine toprağa verildi.
Cenazede Anne Fatma ve Baba Efraim Öztürk ayakta durmakta zorlanırken, abla Zuhal Öztürk ise gözyaşlarına boğuldu.
Şehit Piyade Uzman Çavuş Yunus Öztürk’ün cenazesine, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz ve askeri erkan, şehit aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


1.05.2023 18:35:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

2

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi

3

Rönesans Holding iştiraki Ballast Nedam, Hollanda'da 933 konutun satışını gerçekleştirdi

4

Koleksiyon Mobilya'dan 2025 yılında 80 milyon lira net kar

5

Osmaniye’de rezerv alanlarındaki konut ve işyeri çalışmaları sürüyor

6

Osmaniye’de tamamlanan 10 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

7

Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı tutuklandı

8

Antalyaspor'da Trabzonspor maçı hesapları

9

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi

10

Antakya'da 1909 uyuşturucu hap ele geçirildi