Sel bölgesine Düzce’de sağlık desteği

Sel bölgesine Düzce’de sağlık desteği

Sel bölgesine Düzce’de sağlık desteği

Türkiye’nin bir çok bölgesinde yaşanan taşkınlarından ardından Düzce İl Sağlık Müdürlüğüne bağlık 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği ekipleri seferber oldu. Selde sağlık sorunları yaşayanlar için 3 ekip oluşturan başhekimlik, Kastamonu ve Sinop’ a ekiplerini gönderdi.
Karadeniz bölgesi olmak üzere Ülke genelinde birçok bölgede yaşanan taşkınlar vatandaşları da mağdur etti. Bölgelerde vatandaşları kurtarmak ve yaşanabilecek sağlık sorunlarına karşı, felaete uğrayan insanlara yardımcı olmak için harekete geçen Sağlık ekipleri Sinop ve Kastamonu illerine gitti. 1 Adet 4 sedyeli, 1 adette tam donanımlı ambulans ve 6 sağlık personeli ile taşkınların yaşandığı Sinop için hareket eden ekiplerin yanı sıra 1 pajero ambulans ile 3 sağlık personeli de Kastamonu’ya gitti.
Yetkililer ayrıca daha önce Düzce’de yaşanan sel felaketlerinden dolayı tecrübeli olduklarını ve istenmesi durumunda yeni ekiplerinde4 hazır durumda bekletildiğini de belirttiler.


Güncel 12.08.2021 07:59:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Özel gereksinimli sporcular masa tenisi turnuvasında buluştu

2

"Genç AR-GE Akdeniz Bölge Çalıştayı" Antalya'da başladı

3

Yemeksepeti düzenlediği festivalde kurye iş ortaklarıyla buluştu

4

AYSAD üyeleri Hatay'daki depremzede çocuklara ayakkabı dağıttı

5

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Osmaniye’de Özel Gereksinimli Bireyler Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi

7

Yüksek riskli gebeliklerde perinatoloji takibi önem taşıyor

8

Türk Telekom Prime Kahve Konserleri müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor

9

Türkiye dünyada "elektrikli ticari vasıta" üretiminde de öne çıkıyor

10

Antalya'da tefecilik ve dolandırıcılık operasyonda yakalanan 22 şüpheliden 3'ü tutuklandı