Selçuk Bayraktar, Doğanşehir’de depremzedeleri ziyaret etti

Selçuk Bayraktar, Doğanşehir’de depremzedeleri ziyaret etti

Selçuk Bayraktar, Doğanşehir’de depremzedeleri ziyaret etti

Deprem bölgelerini gezen Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu illerden olan Malatya’nın Doğanşehir ilçesini geçtiğimiz günlerde ziyaret etti.
Merkez üstü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen depremlerden sonra deprem bölgelerini gezen Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Malatya’nın Doğanşehir ilçesini ziyaret ederek depremzedelerle bir araya geldi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından devletin şefkat eliyle yaralar sarılırken, vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalar devam ediyor. Deprem bölgelerindeki tüm şehirlerde yardım çalışmalarını sürdüren Bayraktar, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ile birlikte deprem bölgesini gezerek depremzedelerle sohbet etti. Depremin vurduğu ilçe ile ilgili Başkan Zelyurt’tan bilgi aldı.


Güncel 24.02.2023 16:55:40 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

2

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

3

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

4

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

5

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

6

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

7

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

8

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (1)

10

Belen ilçesinde sis etkili oldu