Selendi’de sürücülere yaya geçişleri hakkında bilgi verildi

Selendi’de sürücülere yaya geçişleri hakkında bilgi verildi

Selendi’de sürücülere yaya geçişleri hakkında bilgi verildi

Manisa’nın Selendi ilçesinde "Karayolu Trafik Haftası" dolayısıyla sürücülere yaya geçişleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
Manisa’nın Selendi ilçesinde "Karayolu Trafik Haftası" dolayısıyla "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" temasıyla sürücülere bilgilendirme yapıldı. Etkinlikte; yayalara, sürücülere ve yolculara trafik kuralları hatırlatılarak, yayaların dikkat etmesi gereken konularda uyarılarda bulunuldu ve broşürler dağıtıldı. Düzenlenen etkinlikte konuşan Selendi Kaymakamı Ali Yıldırım, “Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik’ kampanyası çerçevesinde yayaların yaya yolunu tercih etmeleri, karanlıkta açık renk elbise giymeleri veya ışık taşıyarak görünür olmaları, ışıklı trafik cihazlarının bulunduğu yerlerde ışıkların yönlendirmesiyle hareket etmeleri, karşıdan karşıya geçişlerde yaya ve okul geçidiyle kavşak giriş ve çıkışlarını kullanmaları, yoldayken trafiğe odaklanmak için cep telefonuna bakmamaları ve kulaklık kullanmamaya özen göstermeleri konularında vatandaşlara bilgi verdi" dedi.
Tanıtım programına Kaymakam Ali Yıldırım, İlçe Emniyet Amiri Komiser Mehmet Sıddık Kırkel, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Yusuf Ziya Cibaroğlu ile birlikte Selendi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şükrü Filik, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nurullah Efendi Kahveci ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adem Tosun katıldı.


Yurt Dünya 8.05.2022 11:41:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı

2

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

3

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

4

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

5

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

7

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

8

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

9

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

10

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı