Şemdinli’de sokak hayvanları unutulmadı

Şemdinli’de sokak hayvanları unutulmadı

Şemdinli’de sokak hayvanları unutulmadı

Hakkari’nin Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, beraberindeki ekiple karlı zeminde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için yemleme çalışması yaptı.
Şemdinli Belediyesinin sokak hayvanları için yıl boyunca devam ettirilen mama desteği, havaların soğuduğu bu dönemde de sürdürülüyor. Ekipler, kışın karlı zeminde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için ilçenin belli noktalarına mama ve yem bıraktı. Belediye Başkanı Tahir Saklı, beraberindeki Başkan Yardımcısı Zeki Ercan’la sokak hayvanları için doğaya yem bıraktı.
Köpekleri kendi eliyle besleyen Tahir Saklı, “Özellikle yağışlı günlerde sokak hayvanları, kuşların ve yabani hayvanların kardan dolayı beslenemediğini ve hayvanların yemlendiği alanların kar altında kalmasından dolayı bizde kendi ekibimizle beraber burada özellikle sokak hayvanları ve kuşlar için mama, ekmek ve yem gibi benzeri gıdalar bıraktık. Tabi sonuçta bunlarda dünyada bize ortaklar, onlarında yaşama hakları var. Bize döşen görev de onların haklarını savunmaktır” dedi.


Güncel 28.01.2022 10:07:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de evlerden altın ve para çaldıkları iddiasıyla 2 zanlı tutuklandı

2

Antalya'da düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinlikleri sürüyor

3

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

4

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

5

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

6

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

7

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

8

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

9

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

10

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik