Senfoni Konseri Aydınlıları coşturdu

Senfoni Konseri Aydınlıları coşturdu

Senfoni Konseri Aydınlıları coşturdu

Aydın’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü Aydın Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği kurtuluş etkinlikleri ile devam ediyor. Etkinliklerin ikinci gününde de Atatürk Kent Meydanı’nı dolduran binlerce Aydınlı, kurtuluş coşkusunu Musa Göçmen Senfoni Orkestrası konseriyle yaşadı.
Senforock projesiyle klasik müzik ve rock gibi iki farklı tarzı sahneye yansıtan Musa Göçmen Senfoni Orkestrası, seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla dinleyicileri büyüledi. Kurtuluş etkinliklerinde sahne almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Musa Göçmen, Aydınlılarla kendilerini bir araya getiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Bugün Haluk Levent sahne alacak
Aydınlılar kurtuluş etkinliklerinde bugün sevilen sanatçı Haluk Levent sahne alacak. Atatürk Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek konser saat 21.30’da başlayacak.
Bugün bir diğer etkinlik ise Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Kurtuluş Mücadelesinin 100. Yılında Aydın” temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren eserlerden oluşan sergi açılışı olacak. Sergi Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da açılacak.


Güncel 7.09.2022 12:54:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

3

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

4

Futbol: Trendyol 1. Lig

5

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

6

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

7

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

8

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor

9

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

10

Kamu Hastane yöneticileri Antalya'da buluştu