Şenoduncu Ayvalık’ın gururu oldu

Şenoduncu Ayvalık’ın gururu oldu

Şenoduncu Ayvalık’ın gururu oldu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde doğup büyüyen, 16 Türkiye şampiyonluğu ve 9 Balkan madalyası bulunan 26 yaşındaki Şahin Şenoduncu’nun son olarak Balkan şampiyonluğunu elde etmesi Ayvalık’ta sevinçle karşılandı.
Antalya’da gerçekleştirilen 20. Balkan Yürüyüş Şampiyonası’nın ‘büyük erkekler’ etabında Ayvalıklı millî sporcu Şahin Şenoduncu 20 kilometrelik parkuru 1.24.20 derecesiyle birinci tamamlayarak Balkan Şampiyonu oldu. Şampiyon sporcuyu makamında kabul eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin sporcuyu tebrik etti. Mesut Ergin, Ayvalık’ta yaşayan herkesin şampiyon sporcuyla gurur duyduğunu söyledi.
Şahin Şenoduncu, “Başkanımızın verdiği destekle mayıs ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda yine en iyi dereceyi elde ederek şampiyonluk kupasını ülkemize, Ayvalık’a getirmekten büyük bir gurur duyacağım” dedi.


Spor 30.03.2021 14:42:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Feke'de takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı

2

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

3

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

4

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

5

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

6

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

7

SunExpress'te üst düzey atama

8

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

9

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

10

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı