Serdivan’ın güçlü altyapı ağına yeni yağmursuyu hattı

Serdivan’ın güçlü altyapı ağına yeni yağmursuyu hattı

Serdivan’ın güçlü altyapı ağına yeni yağmursuyu hattı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yenilenen yüzüyle bölge halkına hizmet vermeye başlayan Sivritepe Caddesi’nin altyapısını, SASKİ tarafından imalatı tamamlanan yeni yağmursuyu hattı ile garanti altına aldı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Serdivan Kemalpaşa Mahallesi Sivritepe Caddesi’nde başlattığı çalışmaları kısa sürede tamamlayarak bölgenin güçlü altyapı ağını yeni yağmursuyu hattı ile genişletti. Yeni yağmursuyu hattı sayesinde üst yapısı yenilenen caddede yoğun yağışlarda dahi su taşkını ve benzeri olumsuzluklar yaşanmayacak.
Kısa sürede tamamlanan yeni hat çalışmaları ile ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “Özellikle sürücüler tarafından yoğun olarak kullanılan Sivritepe Caddesi’nin yenilenen üstyapısına yakışır şekilde yeni yağmursuyu hattını bölgeye kazandırdık. Yoğun yağışlarda özellikle tepelerden gelerek düz kısımlarda biriken sular artık sürücüler ve yayalar için sorun olmaktan çıkacak. 150 metrelik yeni yağmursuyu hattındaki çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bölge halkına hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.


Güncel 13.05.2023 10:57:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu

2

Adana'da Ukraynalı çocuklar için merkez açıldı

3

Salon Hokeyi Erkekler Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

4

Uluslararası Enerji Derneğince Antalya'da düzenlenen IAEE MECA Konferansı sona erdi

5

Antalya'da 14. Geleneksel TÜSED Sigorta Eksperleri 2026 Eylem Planı Çalıştayı düzenlendi

6

Isparta'da dağlık alanda çobanın ölü bulunmasıyla ilgili 4 zanlı gözaltına alındı

7

"Gelidonya'nın son fenercisi" ışıkları artık anılarını tazelemek için yakıyor

8

Yeni Malatyaspor yeterli oyuncuyla sahaya çıkmadığı için Isbaş Isparta 32 FK maçı iptal edildi

9

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

10

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı