Serik’te karantina süresi uzatıldı

Serik’te karantina süresi uzatıldı

Serik’te karantina süresi uzatıldı

Antalya’nın Serik ilçesinde, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında bir mahallede başlatılan karantina uygulaması 1 hafta daha uzatıldı.
İlçede Korona virüs testi pozitif çıkan 12 kişi ile onlarla yakın temasta bulunanların yaşadığı Merkez mahallesinde 15 sokakta, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla başlatılan karantina uygulaması 11 Haziran Perşembe günü saat 00.00’a kadar uzatıldı.
22 Mayıs itibariyle 14 gün karantinaya alınan bölgede daha önce test sonucu pozitif çıkan kişiler ile onlarla yakın temasta bulunanların ikamet ettiği aynı mahalledeki 3 evin gece yarısı itibarıyla karantinaya alınması kararlaştırılmıştı. İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla bir hafta daha uzatılan karantina uygulaması sonrası, polis ve zabıta ekipleri, karantinada bulunan sokakların giriş ve çıkışların güvenliğini, vefa sosyal destek grupları vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek.


Yurt Dünya 3.06.2020 20:02:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

2

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

3

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

4

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

5

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

6

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

7

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

8

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

9

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

10

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü