Serik'te Kaymakam Kurdoğlu'na veda yemeği düzenlendi

Serik

Serik'te Kaymakam Kurdoğlu'na veda yemeği düzenlendi

ANTALYA - Emekliye ayrılan Serik Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu için veda yemeği düzenlendi.

Serik belediyesi Boğazkent tesislerinde düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Enver Aputkan, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Abdulah Aytekin, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile siyasi partilerin ilçe başkanları katıldı.

Kaymakam Kurdoğlu, yaptığı konuşmada, salı günü yaş haddinden emekli olacağını belirtti.

Kurdoğlu, 1975 yılında bir köy öğretmeni olarak başladığı meslek hayatını Serik Kaymakamı olarak noktalayacağını ifade ederek, "Serik’te güzel şeyler yaptık. Her güzel şeyin arkasında isimsiz kahramanlar vardır. İlçeye bir şeyler kazandırabildiysek ne mutlu bize. Uyumlu ve ahenkli çalıştık. Bu yıl Ahenk yılı. Eğitimde ahenk, toplumda ahenk. Aslında ahengi sağladığımız zaman toplumda hiçbir sorun da kalmasın. Katılımızın için teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin." dedi.

Program sonunda belediye başkanı Enver Aputkan, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Abdullah Aytekin, İlçe Emniyet Müdürü Suat Esin ile İlçe Müftüsü İbrahim keser günün anısına Kurdoğlu'na plaket verdi.



Bölgeden 26.02.2022 11:13:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Borusan sürdürülebilirlik yol haritasını güncelledi

2

IC İçtaş İnşaat'ın Romanya'daki proje portföyü 880 milyon avroya ulaştı

3

Türkiye kozmetikte en fazla ıslak mendil ve sabun ihraç ediyor

4

Mali müşavir kurduğu tesiste topraksız safran üretimi yapıyor

5

Kanserle mücadele sürecinde başladığı glütensiz gıda üretimini kafeyle mesleğe dönüştürdü

6

Ukraynalı doktor, savaş yanıklarının tedavisinin zorluklarını anlattı

7

Mersin'de kaçak kazı yapan 3 zanlı yakalandı

8

Mersin merkezli fuhuş operasyonunda yakalanan 3 zanlı tutuklandı

9

Adana'da iki evden ziynet eşyası çalan zanlı tutuklandı

10

Vali Yılmaz’dan Hayriye Türk’e duygulandıran çiçek jesti