Sevgililer Günü pastalarını soran var alan yok

Sevgililer Günü pastalarını soran var alan yok

Sevgililer Günü pastalarını soran var alan yok

Eskişehir’de bir pastanede Sevgililer Günü için özel olarak yaş pastalar üretildi. Satış ümidiyle ürettikleri yaş pastalar için işletme sahibi Hayrettin Bilmez, “Pastalar çok dikkat çekiyor. Bakan ve soran çok, fakat alan yok” diye dert yandı.
14 Şubat Sevgililer Günü için umutlu olan esnaf farklı ürünlerle özel gün kutlayacak müşterilerine hitap etme çabası gösteriyor. Birçok sektör esnafı büyük umutlarla farklı ürünlerini satışa sunarken, pastaneciler de bu grupta yer aldı. Eskişehir’de bir pastaneci Sevgililer Günü için tasarlanan süslü yaş pastalarla vitrinini süsledi. Maliyetlerden dolayı 85 ile 95 lira aralığında satılan ürünler birçok kişinin ilgisini çekse de vatandaş sadece sormakla yetindi.

“Vatandaş gelip pastaların modellerine bakıyor, fiyatını soruyor ve gidiyor”
Eskişehir’de uzun yıllardır pastane işletmeciliği yapan Hayrettin Bilmez, geçtiğimiz yıllarda daha iyi satış yaptıklarını belirtti. Yüksek maliyetler dolayısıyla fiyatların vatandaşa yüksek geldiğini belirten Bilmez, “Sevgililer Günü için özel yaş pastalar ürettik. Normalinden daha süslü yaptık ve kadınların beğeneceği figürler seçtik. Fakat müşteri fiyatları yüksek bulduğu için satış bizi tatmin etmedi. Maliyetler yükseldiği için geçtiğimiz yılları arar duruma geldik. Vatandaş gelip pastaların modellerine bakıyor, fiyatını soruyor ve gidiyor. Pastalar çok dikkat çekiyor. Bakan ve soran çok fakat alan yok. Geçtiğimiz yılları arıyoruz” ifadelerini kullandı.


Güncel 14.02.2022 16:26:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Vodafone 5G yolunda fiber omurgasını yapay zekayla güçlendiriyor

2

Koçtaş "Yapay Zeka Usta Influencer" projesini hayata geçirdi

3

Dyson yeni robot süpürgesi "SpotScrub Ai"yi tanıttı

4

Antakya'da 1909 uyuşturucu hap ele geçirildi

5

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan kurtarıldıktan sonra protezle ayağa kalkan Tuğba yeşil sahada moral buldu

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede kadın, terzilik yaparak engelli babası, oğlu ve 3 kardeşine bakıyor

8

Yemeksepeti'nden GSYH'ye 3 milyar avroyu aşan katkı

9

Isparta'da geri dönüşüm atölyesinde ürün sayısı 10 bini aştı

10

Mersin'in beyaza bürünen Sertavul Yaylası tatildeki çocukları ağırlıyor