Seydiler’de metrekareye 38.58 kilogram yağış düştü

Seydiler’de metrekareye 38.58 kilogram yağış düştü

Seydiler’de metrekareye 38.58 kilogram yağış düştü

Kastamonu’nun Seydiler ilçesine 38.58 kilogram yağış düştü.
Meteoroloji Kastamonu İl Müdürlüğü, Kastamonu’nun iç kesimlerinde sağanak yağış beklendiğini, yer yer dolu yağışının olabileceğini açıklayarak, vatandaşları sel ve su taşkınlarına karşı uyardı. Uyarıdan kısa bir süre sonra özellikle Seydiler, Devrekani ve Daday ilçelerinde sağanak yağış ve dolu etkili oldu. Seydiler’de metrekareye 38.58 kilogram yağmur düşerken, Devrekani’de metrekareye 33.85 kilogram yağış düştü. Ayrıca Kastamonu’da Mescit köyünde metrekareye 27.41, Bozkurt’ta metrekareye 24.4, Ağlı’da metrekareye 23.04, Doğanyurt’ta metrekareye 18.93, Daday’da metrekareye 16.6 ve Abana’da metrekareye 16.47, İnebolu’da metrekareye 16, Küre’de metrekareye 14.87, Çatalzeytin’de metrekareye 14.2, Araç’ta metrekareye 14.1, İhsangazi’de metrekareye 14.42, Pınarbaşı’nda metrekareye 13.21, Taşköprü’de 10.99 ve Tosya’da metrekareye 10 kilogram yağış düştü.
Ağlı, Daday, Seydiler ve Devrekani’ye düşen yağış miktarı nedeniyle ilçede sel ve su taşkınları da yaşandı. Yollarda oluşan heyelanlar nedeniyle, bir süreliğine trafikte de aksamalar oldu.


Güncel 24.06.2020 17:56:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı