Seyhan’dan amatör futbol kulüplerine 322 bin 500 TL yardım

Seyhan’dan amatör futbol kulüplerine 322 bin 500 TL yardım

Seyhan’dan amatör futbol kulüplerine 322 bin 500 TL yardım

Seyhan Belediyesi ilçede faaliyet gösteren 36 amatör futbol kulübüne 322 bin 500 TL’lik nakdi yardımda bulundu.
Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende konuşan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Amatör spor kulüplerimiz gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak adına önemli bir görev üstlenmekte. Bunun içinde kulüplerimiz mutlaka desteklenmelidir. Spor gerçekten de çok önemli. Bunun içinde spor yapmak şart. Takım halinde yapılması daha çok önemli. İleriki zamanlarda çok şeyler kazandıracaktır” dedi.
Amatör spor kulüplerinin sorunlarını yakından bildiklerini ve bu anlamda da imkanları zorlayarak destek olduklarını belirten Başkan Akay, “Kulüplerimiz belediyemize ait tesislerde faydalanmakta. Ulaşım ve gıda desteğimizin ardından nakdi yardımımızı da gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde de salon spor kulüplerimize destek olacağız ” dedi.
ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer de, spora ve sporcuya verdiği önemli desteklerden dolayı Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür ederken Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulüp Başkanı Engin Kanber‘de takımlarının formasını takdim etti.


Spor 8.11.2022 12:00:07 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası