Seyyar satıcı kadının parasını çalan zanlı, adli kontrolle serbest kaldı

Seyyar satıcı kadının parasını çalan zanlı, adli kontrolle serbest kaldı

Seyyar satıcı kadının parasını çalan zanlı, adli kontrolle serbest kaldı

Adana’da seyyar satıcı kadının 7 bin lira parasını ve cep telefonunu çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre olay, 1 Ekim saat 23.50 sıralarında Çukurova ilçesi Şehitler Bulvarı’nda meydana geldi. KOAH tedavisi gören eşi çalışamadığı için evinin geçimini ve 3 çocuğunun okul masraflarını kaldırımda yeşillik satarak sağlamaya çalışan Gamze Yılmaz (40), temizlik yaparken tezgahından ayrıldı. Bu sırada tezgaha yaklaşan bir kişinin, toptancılara vereceği 7 bin TL parası ve cep telefonunun bulunduğu poşeti çaldığını fark eden Yılmaz, arkasından koştu ancak şahsa yetişemedi. Yılmaz’ın ihbarı üzerine olay yerine gelen Çukurova Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, eşkalini belirlediği şüphelinin M.K. olduğunu tespit etti. Şüpheli, saklandığı adrese yapılan baskında gözaltına alındı. Şüphelinin ev ve üst aramasında çaldığı para bulunamazken, cep telefonu ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.K., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Yurt Dünya 4.11.2022 10:44:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniyeli üç öğrenci, satrançta milli takım havuzuna seçildi

2

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

3

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

4

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

5

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

6

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

7

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

8

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

9

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

10

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)