Sıcaktan bayılan kuşu suyla ayılttı

Sıcaktan bayılan kuşu suyla ayılttı

Sıcaktan bayılan kuşu suyla ayılttı

DÜZCE – Düzce’de susuz kalıp, çatıdan düşen baştankara kuşunun yardımına vatandaş koştu. Vatandaşın avucunun içinden su içip kendine gelen kuş, daha sonra gölgelik alana bırakıldı.
Arapçiftliği Mahallesi’ndeki bir evin çatısına konan baştankara kuşu, sıcak ve boğucu hava sebebiyle baygın düştü. Kuşun baygın halde olduğunu da Aydın Şengül isimli vatandaş fark etti. Kuşun üstüne yavaş yavaş su döken Şengül, daha sonra avcunun içine alarak serinletti. Şengül’in avucundan su içen baştankara ise daha sonra gölgelik alana bırakıldı.
Kuşu baygın halde göründe hemen müdahale ettiğini söyleyen Şengül, "Kuş çatıdan düştü, muhtemelen susuz kaldı. Hemen yanına gittim. Elimdeki suyu onun bulunduğu yere döktüm. Ondan sonra kuşu elimde biraz daha beklettim, daha sonra uçtu gitti. Lütfen bu sıcak günlerde anızları yakmayalım. Sessiz canlılar için evlerimizin dış bölümlerine su bırakalım. Sokak hayvanları için kuşlar için yem ve su bırakmak çok iyi olacaktır. Hayvanlar susuz kalıp, bayılıyorlar" şeklinde konuştu.


Güncel 8.08.2021 09:42:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Koçfinans 30 yaşında

2

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

3

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

4

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu

5

Anamur ilçesinde 33 dairelik adliye lojmanı yapılacak

6

Antalya'da "Sürdürülebilirlik Akademisi" çalışmaları başladı

7

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

8

Adana'da Seyhan Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitim Merkezi tanıtıldı

9

Prometeon 2025 Dakar şampiyonu Macik ile işbirliğini yeniledi

10

Karmod'dan İngiltere'ye özel hazır konteyner ofis