Şiddetli yağmur pazar yerinde su baskınına neden oldu

Şiddetli yağmur pazar yerinde su baskınına neden oldu

Şiddetli yağmur pazar yerinde su baskınına neden oldu

Ordu’nun Ünye ilçesinde sabah saatlerinde başlayarak etkili olan sağanak yağış, köylü pazar yerindeki alanda su baskınına neden oldu.
İlçe genelinde sabah saatlerinde şiddetlenen aşırı yağış, sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşatırken, Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri ise bazı bölgelerde su tahliyesi çalışmaları başlattı. Fevzi Çakmak, Liseler, Kaledere Mahalleleri başta olmak üzere birçok noktada mazgal açma çalışmaları gerçekleştiren ekipler, diğer yandan ise olabilecek olumsuz durumlara karşı hazırlık yaptı.
Ünye’de her çarşamba günü kurulan köylü pazarı, şiddetli yağışlar nedeniyle sular altında kaldı. Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel’in de incelemelerde bulunduğu alanda Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri vidanjörlerle suları çekerek tahliyesini gerçekleştirdi.
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelerde, Ordu ve ilçelerinde yağışların ara ara şiddetli olacağı öğrenilirken, vatandaşlara ise sel, heyelan ve su taşkınlarına karşı tedbirli olunması çağrısında bulunuldu.


Güncel 9.08.2021 13:10:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Kariyerini bırakarak sinemaya yönelen mühendis, ödüllü filmlere imza atıyor

2

İskenderun ilçesinde 500 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

3

Daikin'den tüketimi azaltan yeni nesil Icon Premix kombi

4

Hatay'da sahte altın sattıkları iddia edilen 3 zanlı adli kontrol şartıyla salıverildi

5

Belen ilçesinde düzenlenen etkinlik ozan ve şairleri buluşturdu

6

Adana'da 16 yaşındaki çocuğun öldüğü, babasının yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin 4 zanlı tutuklandı

7

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Binboğa: Vatandaşlarımız yeni evlerinde huzurla yaşıyor

8

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

9

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

10

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı