Siirt’te kayıp hemşireyi arama çalışmaları 63’üncü gününde

Siirt’te kayıp hemşireyi arama çalışmaları 63’üncü gününde

Siirt’te kayıp hemşireyi arama çalışmaları 63’üncü gününde

Siirt’in Pervari ilçesinde piknik yaptıkları sırada Müküs Çayı’na düşen arkadaşını kurtarmak isterken akıntıya kapılarak kaybolan hemşire Eyüp Güneş’i arama çalışmaları 63’üncü gününde devam ediyor.
Beğendik beldesi yakınlarında 11 Haziran’da ayağı kayarak çaya düşen İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli meslektaşını kurtarmak için suya giren ancak akıntıya kapılan Güneş’e ulaşmak için dalgıç polisler şelale mevkisinde dalış gerçekleştiriyor.
Van Polis Sualtı Arama ve Kurtarma ile Siirt’ten UMKE, AFAD ve jandarma ekipleri ile güvenlik korucularının görev aldığı aramalar, Müküs Köprüsü’nden Bitlis’in Hizan ilçesine bağlı Hacımehmet köyü mevkisi güzergahına kadar devam ediyor. Pervari Sağlık Müdürlüğünde görevli hemşire Halime Timurtaş, Müküs Çayı’nda akıntıya kapılarak yaşamını yitirmiş, arkadaşını kurtarmak için suya giren hemşire Eyüp Güneş ise akıntıya kapılarak kaybolmuştu.


Yurt Dünya 12.08.2022 16:10:19 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

2

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

4

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

5

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

6

Trabzonspor'un Antalya deplasmanındaki takım otobüsüne taşlı saldırı

7

Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

8

Spotify yeni ofisi ve yönetimiyle Türkiye'ye olan bağlılığını güçlendiriyor

9

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, Osmaniye'de ziyaretlerde bulundu

10

Hatay'da çizgili sırtlan ve dağ ceylanı fotokapanla görüntülendi