Silifke Göksu İlkokulu öğrencilerinden duygulandıran yardım

Silifke Göksu İlkokulu öğrencilerinden duygulandıran yardım

Silifke Göksu İlkokulu öğrencilerinden duygulandıran yardım

Silifke Göksu İlkokulu öğrencileri, Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki Soğuk kış günlerinde “Hiçbir arkadaşımız üşümesin diyerek, atkı, bere, eldiven ve çorap toplayıp, bir mektupla birlikte hiç tanımadığı ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderdiler.
Silifke Göksu İlkokulu öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında soğuk kış günlerinde Siirt’in Kurtalan Beykent İlkokulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için atkı, bere, çorap, eldiven ve çeşitli kitaplar gönderdiler.
Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Göksu İlkokulu Müdürü Akif Ateş ve öğretmenleri eşliğinde öğrenciler, hazırladıkları 8 büyük koliyi kargoya teslim ettiler. Kolilerin içerisine koydukları eşya ve kitapların yanı sıra ihtiyaç sahibi öğrencilere birer de mektup yazan Silifkeli öğrenciler, kolilerin ulaşmasıyla birlikte mektuplarına cevap bekleyeceklerini söylediler.
“Göksu İlkokulu öğrencilerimiz anlamlı bir proje hazırlayarak diğer okullarımıza da örnek olmuşlardır” diyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, “Bu gün öğrencilerimiz soğuk kış günlerinde hiçbir arkadaşımız üşümesin diyerek kendi aralarında atkı, bere, çorap, eldiven ve çeşitli kitaplar toplamışlar. Bizlerde topladıkları bu yardımları ulaştırabilmeleri için aracı olduk. Toplanan yardımları Siirt’in Kurtalan ilçesindeki Beykent İlkokuluna gönderiyoruz. Böylesine anlamlı bir projede görev alan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Umarım bu proje Türkiye genelindeki diğer okullarımıza örnek olur. Böylelikle ihtiyaç sahibi öğrencilerimize daha çok destek çıkılmış olur” dedi.
Beykent İlkokulundaki öğrencilere selam yollayan Silifkeli öğrenciler, ihtiyaçları kapsamında her zaman yardımda bulunabileceklerini, proje kapsamında kiminin ihtiyaç fazlası eşyalarını vererek, kimin ise yeni eşyalar alarak katkı sunduklarını ifade ettiler.


Güncel 12.02.2022 10:14:15 0

İlginizi Çekebilir

1

"Elmacı Dede" Hatay'dan aldığı mandalinaları Mehmetçiğe ulaştırdı

2

Jeep SUV modeli Compass'ın üretimine başladı

3

Isparta'da 35 yıldır aynı camide görev yapan imam gönüllere dokunuyor

4

Bakan Ersoy, Antalya-Alanya Doğu Çevre Yolu ve Demirtaş Kavşağı'nın açılışında konuştu:

5

Antalya'da oteller yılbaşına hazır

6

Sardunyanın yerli çeşitleri geliştirilerek sektöre kazandırılacak

7

Hippoterapi, özel gereksinimli bireylerin rehabilitasyonuna destek sağlıyor

8

Yılbaşı öncesinde çiçekçilerde hareketlilik yaşanıyor

9

Adana'da özel gereksinimli bireyler atıkları ekonomiye kazandırarak gelir elde ediyor

10

Tarihi konak, Burdur'un ilk milletvekili Mehmet Akif Ersoy’un yaşamına ışık tutuyor