Simav’dan deprem bölgesine 26 ton yakacak odun gönderildi

Simav’dan deprem bölgesine 26 ton yakacak odun gönderildi

Simav’dan deprem bölgesine 26 ton yakacak odun gönderildi

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Simav Orman İşletme Müdürlüğü tarafından deprem bölgesindeki depremzedelere 26 ton yakacak odun desteğinde bulunuldu.
Yer ekibi ve iş makinalarını depremden etkilenen şehirlere ilk günden itibaren yönlendiren Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü deprem bölgesine desteğini sürdürüyor. Depremden etkilenen ihtiyaç sahipleri için acil yardım malzemeleri ile insan hayatının idame ettirilmesi için gerekli olan en temel ihtiyaçları bölgeye sevk eden Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü yakacak ve barınma konusunda da elinden geleni yapmaya devam ediyor.
Kütahya OBM Simav Orman İşletme Müdürlüğü tarafından deprem bölgesinde zorlu şartlarda yaşamlarını sürdüren depremzedelere yakacak odun desteğinde bulunuldu.
Simav Orman İşletme Müdürlüğü Kiçir Orman İşletme Şefliği çalışma alanında bulunan Simav Yeşilçam ve Kusumlar halkının emekleri ile deprem bölgesine gönderilmek üzere 26 ton yakacak odun hazırlanarak tıra yüklenip deprem bölgesine gönderildi.


Güncel 3.03.2023 11:35:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı