Simavlı çiçekçinin ’Sevgililer Günü’ sevinci

Simavlı çiçekçinin ’Sevgililer Günü’ sevinci

Simavlı çiçekçinin ’Sevgililer Günü’ sevinci

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Sevgililer Günü’nde satış serbestliği verilen çiçekçiler günün sonunda mutluluklarını yöresel oyunlarla kutladı.
İçişleri Bakanlığı tarafından 12-13-14 Şubat tarihlerindeki kısıtlamalardan muaf tutulan çiçek satan iş yerleri, pandemi sürecindeki durgun olan işlerinin ardından kazançlı günler yaşadıklarını söylediler.
Çiçekçi Mehmet Yüksek, (51) Sevgililer Günü dolayısıyla açık olan iş yerinde son gün satışlarından olumlu sonuçlar aldıklarını belirtti. Yüksek, “Geç saatlere kadar gün sonu temizliğini yaptıktan sonra eşimle birlikte yöresel oyunlar oynayıp hem sevgililer gününü, hem de son günlerde yaptığımız en kazançlı günü kutladık. Sevinçli günümüzü de cep telefonu ile kayıt yapıp ölümsüzleştirdik. Bizlere destek veren yetkililere ve müşterilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.


Güncel 15.02.2021 10:48:04 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı