Sincan’daki hayvan Sevgi Bahçesi’ni 1410 öğrenci ziyaret etti

Sincan’daki hayvan Sevgi Bahçesi’ni 1410 öğrenci ziyaret etti

Sincan’daki hayvan Sevgi Bahçesi’ni 1410 öğrenci ziyaret etti

Ankara Sincan Belediyesi’nin sokak hayvanları için kurduğu bakımevi ve rehabilitasyon merkezinin yanında Sevgi Bahçesi’ni yıl boyunca 1410 öğrenci gelerek burada bulunan hayvanları ziyaret etti.
Sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Sincan Belediyesi, oluşturduğu Sevgi Bahçesi ile çocukların hayvan sevgisini pekiştirmeyi amaçlıyor. 13 adet cins köpek, 3 adet cins kedi, cins tavşanlar ve ördeklerin bulunduğu Sevgi Bahçesi’ni ziyaret eden çocuklara veteriner hekimler tarafından hayvanlar hakkında bilgi veriliyor. Ayrıca ziyarete gelen çocuklar ise burada bulunan hayvanlara dokunup oyunlar oynama imkanına sahip oluyor.
Çocukların gelişimine katkı sağlayan Sevgi Bahçesi bu sene düzenlenen okul gezileriyle birlikte 1410 öğrenci, 93 öğretmen ve 126 veliyi ağırladı. Çocukların büyük bir ilgiyle vakit geçirdiği Sevgi Bahçesi’nde sadece hayvanlarla değil, çevreyle de bağları gelişiyor.


Güncel 13.12.2022 15:49:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi