Sinop’ta Badminton Grup Müsabakaları sona erdi

Sinop’ta Badminton Grup Müsabakaları sona erdi

Sinop’ta Badminton Grup Müsabakaları sona erdi

Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen ve 60 sporcunun katıldığı ‘Okul Sporları Gençler Badminton Grup Müsabakaları’ sona erdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Okul Sporları Daire Başkanlığı’nın faaliyet programında yer alan ve Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Gençler Badminton Grup Müsabakaları, 13-15 Ocak tarihleri arasında Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu’nda düzenlendi. Kızlar ve erkekler kategorisinde oynanan grup müsabakalarına Amasya, Ankara, Çankırı, Çorum, Kastamonu ve Sinop olmak üzere 7 il 75 sporcu öğrenci katıldı.
3 gün süren müsabakalarda genç erkekler kategorisinde Çorum Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi birinci, Kastamonu Göl Anadolu Lisesi ikinci ve Sinop Şehit Bülent Yalçın Spor Lisesi üçüncü oldu. Genç kızlar kategorisinde ise Ankara Pursaklar Anadolu Lisesi birinci, Çorum Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi ikinci ve Kastamonu Özel Tema Koleji üçüncü oldu. Müsabakalarda dereceye giren öğrencilere madalya ve katılım belgesini Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu takdim etti.


Spor 15.01.2023 18:20:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi