Sinop’ta TYP’den 20 kişi alınacak

Sinop’ta TYP’den 20 kişi alınacak

Sinop’ta TYP’den 20 kişi alınacak

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Sinop İl Müdürlüğü tarafından 29 Mart-11 Ağustos tarihleri arasında Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde 20 kişi işe alınacak.
Sinop İŞKUR Müdürlüğü tarafından, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve ilçe müdürlüklerinde temizlik, çevre düzenlemesi ve bakım onarım hizmetleri gerçekleştirilmek üzere 20 kişilik TYP açılacağı duyuruldu. Programda Merkez ilçede 13 kişi, Boyabat ve Ayancık’ta 2’şer kişi ve Gerze’de 3 kişi olmak üzere toplam 20 kişinin çalıştırılacağı, başvuruların 20-21 Mart tarihlerinde, kura çekilişinin ise 23 Mart’ta gerçekleştirileceği belirtildi.
Kurada ismi çıkan 20 kişi, çalışmaya 29 Mart’ta başlayacak ve program 11 Ağustos’ta sona erecek. Başvuruların İŞKUR internet sayfası üzerinden veya 170 numaralı hat üzerinden yapılacak.


Güncel 17.03.2023 10:01:00 0
Anahtar Kelimeler: sinop’ta typ’den 20 kişi alınacak

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

2

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

3

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

4

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

5

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

6

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

7

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi

8

Hatay Valisi Masatlı, Yeşilay Şube Başkanı Kuyubaşıoğlu'nu kabul etti

9

Bucak Halk Kütüphanesi'ni geçen yıl 11 Bin 439 okuyucu ziyaret etti

10

Antalya'da sağanak ve fırtınanın etkili olduğu Kaş ile Manavgat ilçelerinde hasar tespiti yapılıyor