Sinop’un doğal limanına sığındılar

Sinop’un doğal limanına sığındılar

Sinop’un doğal limanına sığındılar

Sinop’ta son 2 gündür etkili olan kar yağışı ve fırına sebebiyle uluslararası yük taşımacılığı yapan bazı gemiler rota değiştirdi. Sinop’un doğal limanına sığınan gemiler fırtınanın geçmesini bekliyor.
Sinop’ta son 2 gündür etkili olan kar yağışı ve fırına sebebiyle uluslararası yük taşımacılığı yapan gemiler Sinop’a sığındı. Bekleyişlerini burada sürdüren gemiler, hava şartlarının düzelmesinin ardından tekrar seyir alacak. Gemilerin bu süre zarfında tüm ihtiyaçları, talep edilmesi halinde Sinop Liman Başkanlığı’nca karşılanıyor.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Abalı Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Ömer Tuncer, “Son 2 gündür kar yağışı sebebiyle gemiler Sinop limanına demirledi. Bunun üzerine hem balıkçı teknelerimiz etkilendi hem de kuru yük gemileri etkilendi. Hepsi limana demirledi. Şu an da hava şartlarının geçmesini bekliyorlar" dedi.


Güncel 22.12.2021 15:41:48 0

İlginizi Çekebilir

1

ŞOK Marketler biberlerde pestisit analizi yapacak

2

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

4

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

5

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor

6

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu

7

Mersin'de kuyumcuyu soyan zanlı tabancayla havaya ateş ederek kaçtı

8

Türkiye'de her 10 tüketiciden 8'i daha akıllı ve enerji verimli cihazlar istiyor

9

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 30 şüpheli yakalandı

10

Bozyazı ilçesinde dolu etkili oldu