Şırnaklı çocuklar bayramı rafting heyecanıyla geçirdi

Şırnaklı çocuklar bayramı rafting heyecanıyla geçirdi

Şırnaklı çocuklar bayramı rafting heyecanıyla geçirdi

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde Kurban Bayramı’nda çocuklar, sporcular eşliğinde rafting yaptı. Buz gibi kar sularında kürek çeken çocuklar, bayramı tam anlamıyla yaşadı.
Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde faaliyet gösteren Kato Rafting ve Doğa Sporları Kulübü Derneği sporcular, Kurban Bayramı’nda çocukları rafting botuna bindirip kilometrelerce rafting yaptı. Kato Dağı eteklerinden beslenen Habur Çayı’ndaki buz gibi sularda rafting yaparak antrenman gerçekleştiren sporcular, bayramda çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Kulüp Başkanı Serdar Gökçe, "Yıllardır ilçemizde faaliyetlerimiz var. Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı’nın talimatlarıyla ilçemizde günlerdir turlar düzenliyoruz. İlçemize bağlı Başaran Köyünde bayramda çocuklarla beraber rafting yapma heyecanı yaşadık. Çalışmalarımız devam edecektir’’ dedi.
Efe Alperen Gökçe ise bayramın birinci gününde sporcu ağabeylerinin kendilerini bota bindirdiğini, çok eğlendiklerini ifade etti. Sporcu Mehmet Gükçe de, "Kurban Bayramı’nda çocuklarla güzel bir vakit geçirmek istedik. Hep bu derede antrenmanlar yapıyoruz. Bu gün bayram vesilesiyle çocuklarla beraber olduk. Çok güzel vakit geçirdik" diye konuştu.


Spor 10.07.2022 10:16:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı