Şişecam, Global Tedarikçi Zirvesi'nde iş ortaklarıyla bir araya geldi

Şişecam, Global Tedarikçi Zirvesi

Şişecam, Global Tedarikçi Zirvesi'nde iş ortaklarıyla bir araya geldi

İSTANBUL - Bu yıl 90'ıncı yıl dönümünü kutlayan Şişecam, Global Tedarikçi Zirvesi'nde iş ortaklarıyla buluştu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen zirve, "Değişimi Birlikte Tasarlayalım" (United to Collaborate-Navigating Together) temasıyla düzenlendi.

Açıklamada etkinlikteki konuşmasına yer verilen Şişecam Genel Müdürü Can Yücel, 90 yıllık hikayelerinin, ilerleme, dayanıklılık ve güçlü ortaklıklarla şekillenen bir yolculuk olduğunu belirtti.

Yücel, "Kültürünün odağına tüm paydaşları için değer yaratmayı koymuş bir kurum olarak, yaratılan değerin ancak birlikte geliştirilebileceğinin farkındayız. Bireysel yaklaşımların ve çabaların ilerlemek için yeterli olmadığı günümüzde, işbirliğinin, ortak sonuçlara ulaşmanın ötesinde birlikte düşünme, plan yapma ve ilerleme yolculuğu olduğuna inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Zirvenin temasının, aynı zamanda bir eylem çağrısı olduğunu aktaran Yücel, geleceğe hazır bir ekosistem inşa ederken temel önceliklerinin sürdürülebilirlik, dijital dönüşüm ve operasyonel esneklik olduğuna değindi.

İş ortaklarına çağrıda bulunan Yücel, "Tüm iş ortaklarımıza inovasyonu sadece bir gelişim fırsatı olarak değil, aynı zamanda ortak bir sorumluluk konusu olarak ele almaya davet ediyorum. Çünkü bugün birlikte ortaya çıkardıklarımız, yarınlarımızı da şekillendirecek. Gelin, değişimi birlikte tasarlayalım. Birlikte üretelim, birlikte büyüyelim." ifadelerini kullandı.



Ekonomi 15.05.2025 19:46:58 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası