Sivasspor - Ballkani maç programı belli oldu

Sivasspor - Ballkani maç programı belli oldu

Sivasspor - Ballkani maç programı belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Ballkani ile oynayacağı maç öncesinde DG Sivasspor’un ve rakip takımın programı belli oldu.
Sivasspor ile Ballkani, 6 Ekim Perşembe günü saat 19.45’te UEFA Avrupa Konferans Ligi G grubu 3. hafta maçında Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda karşılaşacak. Mücadele öncesi iki takımın da antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu.
5 Ekim Çarşamba günü saat 13.00’te Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile Yunan futbolcu Dimitrios Goutas, maçın oynanacağı Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecek. Kırmızı-beyazlılar kulüp tesislerinde saat 16.00’da basına ilk 15 dakikası açık antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak.
Ballkani teknik direktörü ve kadrodan bir futbolcusu 5 Ekim Çarşamba günü saat 18.45’te Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Ballkani saat 19.45’te ise stadyumda son antrenmanı yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak.


Spor 4.10.2022 13:31:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da park halindeki 8 araca çarpan tırın sürücüsü yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta şehit çocukları için doğum günü programı düzenlendi

3

Atakaş Hatayspor'da transfer çalışmaları

4

Antalya'da refüjdeki çukura düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

6

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

10

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu