Sivasspor’da Aaron Appindangoye şoku!

Sivasspor’da Aaron Appindangoye şoku!

Sivasspor’da Aaron Appindangoye şoku!

DG Sivasspor, sağ üst adale tendonunda ve kasın üst kısmında ileri seviyeli yırtık tespit edilen savunma oyuncusu Aaron Appindangoye’nin tedavi olacağını ve 4 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.
Sivasspor’da Kulüp Doktoru Burak Ayyıldız, futbolcular Aaron Appindangoye ve Olarenwaju Kayode’nin sağlık durumu hakkında resmi internet sitesine açıklamada bulundu.
Akyıldız, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Defans oyuncumuz Aaron Appindangoye, ligin 22. hafta maçında Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda oynadığımız maçın 68. dakikasında sakatlandı. Yapılan kontrollerde sporcumuzun sağ üst adale tendonunda ve kasın üst kısmında ileri seviyeli yırtık tespit edildi. Oyuncumuzun tedavisinin en az 4 hafta sürmesini planlıyoruz.
Aynı karşılaşmada sol diz iç kısmına darbe alan Olarenwaju Kayode’ye yapılan kontrollerinde ciddi bir problem tespit edilmedi. Oyuncumuz bugün takımla birlikte antrenmanlara başladı.”


Spor 2.02.2021 19:54:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu

2

Antalya'da Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği düzenlendi

3

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

4

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okay Çelik oldu

5

Antalya'da hortumun zarar verdiği ormanlık alan havadan görüntülendi

6

AK Parti Adana Milletvekili Doğru, gazetecilerle bir araya geldi

7

Antalya'da asayiş olaylarında yakalanan 2 bin 991 şüpheliden 502'si tutuklandı

8

Sompo Sigorta acenteleriyle Vietnam'da buluştu

9

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

10

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi